Isolatie en ventilatie – Hand in hand!

Bij het luchtdicht isoleren van je woning zal je al snel geconfronteerd worden met een onbehaagelijk gevoel door gebrek aan verse zuurstof. Wanneer je bij renovatie of nieuwbouw dus denkt aan isolatie zal je al snel geconfronteerd worden met een ventilatiesysteem.

Aangezien deze site zicht toelegt op advies over het ventileren van de woning en minder over het hoe isoleren raden we je aan een kijkje te nemen op de website van www.isolatie-info.be. Hier vind je heel wat informatie over de soorten isolatie, hoe je een bestaande woning moet isoleren en welke methoden er bestaan om optimaal te besparen op je verwarming. Zeker een bezoekje waard dus!

Bij grote renovaties kan je het geheel ook koppelen tot een geslaagd geheel. De gevel vernieuwen en ventilatiebuizen inwerken kan perfect door de muur uit te dikken met buitengevelisolatie. Een win-win die je huis er weer als nieuw laat uitzien!

isolatie-info.be

 

 

 

 

 

 

 

One thought on “Isolatie en ventilatie – Hand in hand!

  1. Tom

    Post author

    Heb je zelf ook nog iets toe te voegen aan dit artikel over de combinatie van isoleren en woningventilatie? Aarzel niet om ons te contacteren. We voegen je informatie graag toe!

Geef een reactie